Rolluiken

Rolluiken

Rolluiken hebben veel voordelen die zij met zich meebrengen. In gebruik zijn ze zeer stil, ze maken nauwelijks geluid. Naast het stil zijn, zijn ze ook warmtewerend. De aluminiumprofielen zijn van een zeer hoogwaardig kwaliteit, die gecoat zijn en zijn gemaakt voor een lange levensduur. Zo hebben wij ook een uitgebreid kleurenkeuze, voor ieder wat wils. De rolluiken zijn daarnaast zeer makkelijk te bedienen, met een band of zijn elektrisch aangedreven. Het systeem zelf is van een waterdichte constructie, hier zult u geen last van ondervinden.

Mogelijkheden

De mogelijkheden voor rolluiken zijn nu in een stadium dat er veelzijdig montage aan te pas kan komen waardoor bijvoorbeeld installatie achteraf kan plaatsvinden. Dit is het meest geschikt voor renovaties. De rolluiken zijn goed te combineren met uw interieur van het huis en verfijnen uw wooncomfort. Zij bieden vooral bescherming tegen de warmte/kou en regen of geluidsoverlast. Tevens zijn ze voor het tegengaan van inbraak en vernieling van uw woning. Rolluiken zijn in veel maten, kleuren en vormen verkrijgbaar.

Heeft u vragen of wilt u onze showroom bekijken? Dan kan dit uiteraard en u bent van harte welkom in Hoogeveen. We zorgen ook voor onderhoud en installeren uw zonwering voor u.