Header afbeelding

Zonwering tarieven

Benieuwd naar de tarieven van zonwering? Wij bieden u de mogelijkheid een indicatie van de kosten van verschillende soorten zonwering bij ons aan te vragen. Geheel vrijblijvend vanzelfsprekend. We brengen er geen kosten voor in rekening. Een offerte bij ons aanvragen verplicht u tot niets. Weet u bij benadering naar welk type zonwering uw voorkeur uitgaat? En kunt u een opgave doen van de aantallen en formaten? Op basis van die informatie sturen wij u binnen enkele werkdagen een kostenopgave.

Concrete aanbieding

Heeft u nog geen idee naar welk type zonwering uw voorkeur uitgaat? Dan is het ook lastig de tarieven van onze zonwering voor u op een rijtje te zetten. We raden u aan u dan via onze website eerst wat nader te oriënteren. In onze digitale showroom kunnen we u echter maar een beperkt gedeelte van ons uitgebreide assortiment laten zien. Voor een presentatie van de grote variatie in binnen- en buitenzonwering die wij voeren, nodigen wij u van harte uit onze showroom te bezoeken. Daar kunnen we u niet alleen de laatste modellen en dessins tonen, en u van advies voorzien, maar u ook een concrete aanbieding doen.

Wij hebben regelmatig aanbiedingen voor diverse typen zonwering. Deze aanbiedingen kennen een beperkte geldigheidsduur en op = op. Ook voor deze aanbiedingen geldt dat deze speciale tarieven voor zonwering inclusief levering, montage en fabrieksgarantie zijn.